Od čudovitih 40. let, do sijočih 50.ih!

Pozabi na Anti-age čas je za pro-age!

Časi, ko so bile ženske iz vseh možnih strani napadane kako se morajo ubraniti pred staranjem, ter ga na vsak način preprečiti so davno mimo. Lepotna industrija je končno pričela sprejemati staranje, kar je povzročilo pravo evolucijo v tej industriji. Pozdravljamo čas v katerem se spodbuja, da se ženske sprejemajo takšne kot so, z vsemi svojimi čudovitimi leti, gubicami, ter tudi nepravilnostmi.

 »Skincare« je ključ do lepote

Na to spremembo je predvsem vplival način življenja, ki se je v primerjavi z nekaj leti nazaj močno spremenil. Ljudje živimo dlje, trudimo se živeti zdravo, ter aktivno, izbiramo naravne sestavine, kar pa pušča posledice tudi na naši koži – ljudje se danes lahko počutijo in izgledajo čudovito ne glede na svoja leta.

Veliko lahko pripomoremo k našemu izgledu in počutju z rednim gibanjem, že vsakodnevni pol urni sprehod bo naredil razliko. Ključni element pa je tudi zdrava prehrana, paziti moramo da popijemo dovolj tekočine v dnevu, da se izogibamo procesirani hrani in sladkorju, ter da se tudi dovolj spočijemo in odmislimo vsakodnevni stres.

Leta so darilo!

Res je, da ne obstaja hrana, ki bo izbrisala smejalne gubice ali povzročila, da se ponovno počutimo stare 22, vendar pa lahko uravnotežena prehrana polna s hrano, ki vpliva na staranje kože in telesa, spodbudi kvaliteto kože, ter izboljša imunski sistem. Med takšno hrano sodijo:

  • Oreščki, predvsem brazilski, indijski in macadamia s svojimi proti vnetnimi učinki
  • Sezam, poln kalcija in mineralov kot so magnezij, fosfor in vlakna
  • Rastlinsko mleko– mandljevo, riževo, ovseno je polno kalcija in vitamina D
  • Ananas poln mangana, ki prispeva k aktivaciji encima po imenu prolidase. Ta encim je nujen za izgradnjo kolagena, ki je strukturna sestavina kože zaradi katere je koža bolj elastična in trdna
  • Limone in limete vplivajo na bolj nežno kožo in manj gubic zahvaljujoč vitaminu C,

Med ostalimi so borovnice, lubenica, pomaranče, avokado, granatno jabolko, ki spodbuja ohranjanje kolagena v telesu, olive, gobice, sladki krompir, korenček, brokoli, kuhan paradižnik, fižol, ovseni kosmiči, žafran, zeleni čaj, špinača, rdeče vino. Zato te sestavine kar dodajte na svoj nakupovalni seznam.

Zbrane vse ključne sestavine

Ker nam vsakodnevna prehrana na žalost ne omogoča zadostnega vnosa naštetih hranil posezite po kremi ali gelu, ki navedene sestavine vsebujeta. Takšna je na primer polžja krema s hialuronsko kislino, ki je sestavni del kože. Ima izjemno pomembno vlogo, saj omogoča dobro hidracijo, ki se odraža v trdnosti kože, ter zmanjšanih gubicah, ki nastanejo prav zaradi hialuronske kisline. Vitamin v kremi pa pomaga pri obnovi vezivnih vlaken. S svojimi sestavinami polžja krema in gel zmanjšujeta in mehčata brazgotine, ki izhajajo iz strij, madeže, gube, opekline…Izboljšata pigmentne madeže, omogočata vrnitev naravne barve, odstranjujeta odmrle kožne celice in še in še. Kožo hranita z naravnim kolagenom in elastinom, jo gladita ter mehčata zahvaljujoč alantoinu.

Svoj primerek lahko naročiš TUKAJ.