Moja zgodba

Moja prva izkušnja s kozmetiko je preko prijateljice, ki je imela grozne težave s kožo. Od mozoljev, akn, ogrcov in hkrati zelo suho kožo. Preizkusila je zelo veliko različnih produktov, pa ji noben ni ustrezal, večina je stanje še dodatno poslabšala. Ker je bila že popolnoma obupana, stanje njene kože pa je močno načelo njeno počutje in samozavest, sem se odločila, da ji pomagam in poiščem rešitev za njene težave.

Poglabljati sem se začela v kozmetične sestavine, ki pomagajo izboljšati stanje kože, zmanjšati pojav aken in čistiti kožo, poskrbijo za lepo ter elastično kožo brez nepravilnosti. Prebrala sem veliko literature in naletela na produkte, ki vsebujejo polžjo slino. Po uporabi izdelkov, ki vsebujejo polžjo slino, se je stanje njene kože začelo zelo izboljševati, koža je postala vidno bolj čista, zmanjšal se je pojav aken in drugih nečistoč, koža se ni več mastila. Prijateljica je bila presrečna, ponovno se je dobro počutila v svoji koži. Ker sem opazila, da ima ogromno ljudi različne težave s kožo (izsušena koža, nečista koža, pojav gubic), sem se odločila, da s svojimi izdelki pomagam tudi drugim, saj me le-to zelo osrečuje.

Tako sem za vas izbrala asortiman izdelkov, ki vam ponuja le najboljše. Visok procent polžje sline in kaviar polžja jajčeca, ki so bogata z lipoproteini. Izdelki s polžjo slino imajo tudi Ecogein certifikat Organic. Narejeni so iz 100% naravnih sestavin, sestavine in postopki so skrbno izbrani in premišljeni.

Stremimo k visoki kakovosti naših izdelkov, ki resnično delujejo in blagodejno vplivajo na kožo in počutje. Najpomembnejše nam je, da ponudimo res kakovostne izdelke našim strankam in da so le-te zadovoljne.

Visoka kakovost  Hitro delovanje  Sijoča koža

Pozdravček, Doris <3